Promovare online

Promovare online

Promovare și

Marketing online

Promovare Facebook marketingul prin Facebook ajută să-ți atingi obiectivele și bugetele investite in promovare respectiv pentru a-ți crește vânzările pe Facebook Ads.

Promovare Google platforma Google Ads iti permite sa te promovezi in diferite moduri si sa ajungi la audienta pe care o targetezi: generarea de leaduri, atragerea de clienti potentiali, cresterea gradului de cunoastere (Brand Awarness) a unui brand sau a unui produs, cresterea trafficului pe website.

Sales Funnel / Generarea de Lead-uri, canale de vânzări, colectarea cliențiilor potențiali, strategie de promovare și marketing online.

Beneficii oferite de noi

pentru fiecare proiect web realizat împreună

Design Responsive
Afișarea și redimensionarea / Design-ul proiectului web dezvoltat sunt compatibile cu toate dispozitivele actuale (Smartphone, Tableta, Laptop, Desktop PC)
Optimizare SEO de bază
Paginile/Secțiunile din proiectul web au incluse elementele de bază pentru Optimizarea SEO folosită de majoritatea motoarele de căutare actuale.
Admin CMS (BackEnd)
Secțiunea/Interfața de BackEnd (cu Access privat și securizat) folosit la gestionarea informaților, textelor, imaginilor și a datelor din baza de date al proiectului.
Asistență Tehnică
Oferim asistență tehnică, instructajul personalului privind modul de gestionare și utilizare al secțiunii de BackEnd, ulterior finalizării proiectului.
Consultanță Web
Oferim consultantă pentru: alegerea domeniului, găzduirea spațiului, optimizarea design, detalii tehnice pentru standarte High-Tech actuale și moderne.
Servicii suplimentare
Ulterior după finalizarea/predarea proiectului, oferim și alte servicii solicitate care să vină în completarea pachetului de servicii oferite de noi.


VREAU OFERTA