Optimizare SEO/SEM

Optimizare SEO/SEM

Optimizare

SEO / SEM

SEO (Search Engine Optimization) optimizarea pentru motoarele de căutare, se referă la acțiuni de optimizare a unui website, cu scopul de a genera cât mai mult trafic organic (neplătit) din motoarele de căutare online.

SEM (Search Engine Marketing) marketing pentru motoarele de căutare, se referă la creșterea traficului provenit atât din căutări plătite, cât și din căutări organice.

Servicii de optimizare incluse: PPC (Pay-Per-Click), Campanii Display, Campanii Video, Campanii pentru Shopping, Campanii pentru aplicatii, Campanii Call To Action, Campanii Pay Per Call.

Beneficii oferite de noi

pentru fiecare proiect web realizat împreună

Design Responsive
Afișarea și redimensionarea / Design-ul proiectului web dezvoltat sunt compatibile cu toate dispozitivele actuale (Smartphone, Tableta, Laptop, Desktop PC)
Optimizare SEO de bază
Paginile/Secțiunile din proiectul web au incluse elementele de bază pentru Optimizarea SEO folosită de majoritatea motoarele de căutare actuale.
Admin CMS (BackEnd)
Secțiunea/Interfața de BackEnd (cu Access privat și securizat) folosit la gestionarea informaților, textelor, imaginilor și a datelor din baza de date al proiectului.
Asistență Tehnică
Oferim asistență tehnică, instructajul personalului privind modul de gestionare și utilizare al secțiunii de BackEnd, ulterior finalizării proiectului.
Consultanță Web
Oferim consultantă pentru: alegerea domeniului, găzduirea spațiului, optimizarea design, detalii tehnice pentru standarte High-Tech actuale și moderne.
Servicii suplimentare
Ulterior după finalizarea/predarea proiectului, oferim și alte servicii solicitate care să vină în completarea pachetului de servicii oferite de noi.


VREAU OFERTA