Înregistrare domenii

Înregistrare domenii

Alegerea potrivită unui

nume de domeniu

Deoarece numele domeniului pentru proiectul web este foarte important, vă oferim consultanță pentru alegerea "numelui de domeniu" sau ca și servicii suplimentare la realizarea proiectelor noastre web.

Oferim servicii de: Înregistrare, Transferul și Prelungirea domeniilor cu terminațiile: RO, COM, NET, INFO, EU, potrivite pentru clasificarea tipurilor de proiecte web noi sau existente.

Importanța numelui de domeniu ales și potrivit, facilitează: identificarea Brandului, indexarea cuvinte cheie și Optimizarea SEO, mulțimea de rezultatele organice rezultate în motoarele de căutare: Google, Bing, Alexa, s.a.m.d.

Beneficii oferite de noi

pentru fiecare proiect web realizat împreună

Design Responsive
Afișarea și redimensionarea / Design-ul proiectului web dezvoltat sunt compatibile cu toate dispozitivele actuale (Smartphone, Tableta, Laptop, Desktop PC)
Optimizare SEO de bază
Paginile/Secțiunile din proiectul web au incluse elementele de bază pentru Optimizarea SEO folosită de majoritatea motoarele de căutare actuale.
Admin CMS (BackEnd)
Secțiunea/Interfața de BackEnd (cu Access privat și securizat) folosit la gestionarea informaților, textelor, imaginilor și a datelor din baza de date al proiectului.
Asistență Tehnică
Oferim asistență tehnică, instructajul personalului privind modul de gestionare și utilizare al secțiunii de BackEnd, ulterior finalizării proiectului.
Consultanță Web
Oferim consultantă pentru: alegerea domeniului, găzduirea spațiului, optimizarea design, detalii tehnice pentru standarte High-Tech actuale și moderne.
Servicii suplimentare
Ulterior după finalizarea/predarea proiectului, oferim și alte servicii solicitate care să vină în completarea pachetului de servicii oferite de noi.


VREAU OFERTA