Hosting / Găzduire web

Hosting / Găzduire web

Spațiul alocat pentru

găzduirea proiectului

Numele de domeniul potrivit impreuna cu pachetul de gazduire și colecția de fisiere + bazele de date completează și definesc regăsirea online a afacerii dvs pentru clienți, direct în browser-ul internet.

Pentru servicii de găzduire (hosting), oferim echipamente performante, profesionale cu o echipă de suport/mentenanță promptă și alături de partenerii / colaboratorii noștrii.

Pentru clienții care doresc pachete standarde și personalizate, răspundem cu cele mai potrivite soluții tehnice și financiare optimizate cerințelor proiectelor web.

Beneficii oferite de noi

pentru fiecare proiect web realizat împreună

Design Responsive
Afișarea și redimensionarea / Design-ul proiectului web dezvoltat sunt compatibile cu toate dispozitivele actuale (Smartphone, Tableta, Laptop, Desktop PC)
Optimizare SEO de bază
Paginile/Secțiunile din proiectul web au incluse elementele de bază pentru Optimizarea SEO folosită de majoritatea motoarele de căutare actuale.
Admin CMS (BackEnd)
Secțiunea/Interfața de BackEnd (cu Access privat și securizat) folosit la gestionarea informaților, textelor, imaginilor și a datelor din baza de date al proiectului.
Asistență Tehnică
Oferim asistență tehnică, instructajul personalului privind modul de gestionare și utilizare al secțiunii de BackEnd, ulterior finalizării proiectului.
Consultanță Web
Oferim consultantă pentru: alegerea domeniului, găzduirea spațiului, optimizarea design, detalii tehnice pentru standarte High-Tech actuale și moderne.
Servicii suplimentare
Ulterior după finalizarea/predarea proiectului, oferim și alte servicii solicitate care să vină în completarea pachetului de servicii oferite de noi.


VREAU OFERTA