Aplicații CMS/CRM/ERP

Aplicații CMS/CRM/ERP

Aplicații online

personalizate

Aplicatii CMS (Content Management System) este o soluție specializată în administrarea paginilor web prin secțiunile de conținut dedicate, structura modulara (scalabila), gestionare texte si informatii, galerii de imagini sau/si video, fișiere atașate sau generarea documente, rapoarte.

Aplicatii CRM (Customer Relationship Manager) sistem de gestiune a relațiilor cu clienții, include activitățile aferente departamentelor de marketing, vânzări, financiar și suport tehnic relativ la clienți, potențiali clienți, furnizori,colaboratori și parteneri.

Aplicatii ERP (Enterprise Resource Planning) soluție software de management care le permit organizațiilor să folosească un sistem de aplicații integrate cu ajutorul cărora se gestionează structuri de afaceri, procese automatizate, fluxuri cu activități de lucru interne (administrativ, resurse umane, productie, dezvoltare, marketing si vanzare).

Beneficii oferite de noi

pentru fiecare proiect web realizat împreună

Design Responsive
Afișarea și redimensionarea / Design-ul proiectului web dezvoltat sunt compatibile cu toate dispozitivele actuale (Smartphone, Tableta, Laptop, Desktop PC)
Optimizare SEO de bază
Paginile/Secțiunile din proiectul web au incluse elementele de bază pentru Optimizarea SEO folosită de majoritatea motoarele de căutare actuale.
Admin CMS (BackEnd)
Secțiunea/Interfața de BackEnd (cu Access privat și securizat) folosit la gestionarea informaților, textelor, imaginilor și a datelor din baza de date al proiectului.
Asistență Tehnică
Oferim asistență tehnică, instructajul personalului privind modul de gestionare și utilizare al secțiunii de BackEnd, ulterior finalizării proiectului.
Consultanță Web
Oferim consultantă pentru: alegerea domeniului, găzduirea spațiului, optimizarea design, detalii tehnice pentru standarte High-Tech actuale și moderne.
Servicii suplimentare
Ulterior după finalizarea/predarea proiectului, oferim și alte servicii solicitate care să vină în completarea pachetului de servicii oferite de noi.


VREAU OFERTA