Servicii

Website de prezentare

Imaginea virtuală pentru afacerea ta cu un design personalizat, compatibil cu toate dispozitivele actuale, construit pe o platformă custom și CMS Administrare.

Magazin Online

Platformă completă pentru e-Commerce cu un design personalizat, compatibil cu toate dispozitivele actuale, construit pe o platformă custom și CMS Administrare.

Aplicații CMS/CRM/ERP

Aplicații online (Cloud) personalizate de tip: CMS, CRM, ERP, B2B pentru afacerea ta, simplificarea si automatizarea proceselor, compatibil cu toate dispozitivele actuale.

Promovare online

Strategia de marketing pentru o prezență online cât mai bună. Campanii de promovare online pe platformele actuale. Planificarea și implementare campaniilor de marketing.

Optimizare SEO/SEM

Optimizarea continutului din site pentru o indexare/pozitionare mai buna in rezultatele regasite online, studierea, planificare și modificarea SEO/SEM din paginile publicate.

Mentenanță Web

Abonamente lunare de servicii care vor include: gestionare/actualizări conținut pentru site sau magazin online, mentenanță tehnică, backup periodic și securitate.

Design Grafic / Foto / Video

Servicii design grafic/foto/video necesare pentru: logo-uri, banere, imagini produse, videoclip prezentare, tur virtual de prezentare, alte imagini.

Înregistrare domenii

Servicii de inregistrare/reinoire domenii: RO, COM, NET, ORG, EU, necesare pentru localizarea online a afacerii / proiectului dvs.

Hosting / Găzduire web

Servicii de gazduire a domeniilor rezervate: RO, COM, NET, ORG, EU, necesare pentru localizarea online a afacerii / proiectului dvs.

VREAU OFERTA