Despre Noi

Etapele colaborării noastre pentru

dezvoltarea proiectului dvs

Solicitare ofertă

Prima etapă în care avem prima conversație despre proiectul dvs și stabilim detaliile pentru realizare, costuri și alte informații auxiliare.

Stabilirea documentație

Etapa în care stabilim functionălitățiile proiectului, documentația, structura, elementele grafice, informațiile publicate, s.a.m.d.

Dezvoltarea proiectului

Etapa în care noi efectiv trecem la implementarea și dezvoltarea proiectul dvs, ajustări, tematica, layout grafic, informații preliminare, structuri de date.

Finalizarea proiectului

Etapa finală în care verificăm, parcurgem împreuna și apoi urcăm online pentru a putea fi accesat public rezultatul final al proiectului dvs.

Beneficii oferite de noi

pentru fiecare proiect web realizat impreuna

Design Responsive
Afisarea si redimensionarea / Design-ul proiectului va fi compatibil cu toate dispozitivele actuale (Smartphone, Tableta, Laptop, Desktop PC)
Optimizare SEO de baza
Paginile din proiectul web au incluse elementele de baza pentru Optimizarea SEO folosita de majoritatea motoarele de cautare actuale.
Admin CMS (BackEnd)
Partea de BackEnd (cu Access privat si securizat) folosit la gestionarea informatilor, imaginilor si a datelor din baza de date al proiectului.
Asistenta Tehnica
Oferim asistenta tehnica, instructajul personalului privind modul de gestionare si utilizare sectiune BackEnd, ulterior finalizarii proiectului.
Consultanta Web
Oferim consultanta pentru: alegerea domeniului, gazduirea, optimizarea, detalii tehnice pentru standarte High-Tech actuale si moderne.
Servicii suplimentare
Ulterior dupa finalizare/predare proiect, oferim si alte servicii solicitate care sa vina in completarea pachetului de servicii oferite de noi.

Partenerii nostrii

VREAU OFERTA